Taxaties

• Taxeren Woningen

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig voor een woning, uiteraard voor de bank bij financiering of herfinanciering, oversluiting van de hypotheek, verhoging, renteherziening, verbouwing. Maar ook bij echtscheiding, boedelverdeling zal een taxatierapport nodig zijn. Wij zijn Register Taxateur bij NRVT kamer wonen en regelement wonen.  In het algemeen wordt een gevalideerd rapport verlangd (verplicht bij NHG). Wij zijn daarvoor aangesloten bij het NWWI of de taxateursunie. Onze rapporten worden door alle banken geaccepteerd. Wij leveren een digitaal rapport binnen vier werkdagen na afspraak voor opname. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport al vanaf €375 . Voor een gevalideerd rapport NWWI of De taxateursunie (bereik 20 km hemelsbreed vanaf ons kantoor) vanaf € 400. Bel 06-53678184 of mail(link rechtsboven "contact")  uw vraag voor meer informatie en een passende offerte  

• Taxeren Bedrijfsmatig Vastgoed

Bedrijfsmatig Vastgoed (BV taxatie) kent andere disciplines en een ander regelement dan taxatie voor woningen. De meeste BV taxaties vereisen een zog. "vier ogen principe" en worden door een 2e controlerend taxateur beoordeeld.  Daaronder vallen winkels, kantoren, bedrijfshallen, Horeca gelegenheden, productiecentra, logistiek, distributiecentra, ook Stadsherstel gebieden. Eventueel ook combinaties van bedrijfspand en woning. Uiteraard zijn er de taxaties voor financiering, of een update voor een reeds verstrekte lening, maar ook voor Fiscale doeleinden zoals de Jaarrekening, Bedrijfsopvolging, Splitsing. Ook binnen wettelijk kader kan een taxatierapport vereist zijn.

Ook kan het zijn dat u een opinie wenst voor een aankoop- of verkoopbeslissing, of een beoordeling van uw vastgoedportefeuille voor intern gebruik,  dan kunt u ons bellen voor een rapportage op dat vlak. Dit valt onder onze competentie als makelaar.

Bel 06 53678184 of mail(link rechtsboven "contact") uw vraag voor meer informatie en een passende offerte

 

Ons taxatiegebied voor bedrijfsmatig Vastgoed is in principe de provincie Zuid-Holland en Moerdijk met het accent op regio Rotterdam, Nieuwe Waterweg, Rijnmond en Westland, Haaglanden,Moerdijk. Wij taxeren voor iedere bankinstelling.

Onze taxateur, Gustaaf Vons, is ervaren in alle disciplines op het gebied van taxeren van onroerende zaken, zowel voor woningen als voor bedrijfsmatig vastgoed. Ingeschreven in NRVT(Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), zowel Kamer Wonen als Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer RT626002009.

Taxeren Bijzonder beheer

Ingeschreven als taxateur in het Register Bijzonder Beheer na een speciaal gevolgde opleiding hiervoor.